Probleemgericht werken aan High Impact Crime
๐—ฆ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—›๐—œ๐—– ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ฟ๐—ถ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ด๐—ถ๐—ฒ

Op 16 november 2021 vond de derde en laatste sessie plaats met 30 masterstudenten criminologie van de Universiteit van Leiden, een enkele gemeentelijke vertegenwoordiger en Bram Van Dijk en Paul Van Soomeren van DSP-groep. De studenten van de Universiteit van Leiden presenteerden in zes groepen elk een gemeentelijk veiligheidsbeleidsplan gebaseerd op de Probleemgerichte aanpak High Impact Crime: het Basisboek ProHIC en de handleiding en website. Een voorbeeld van een van die beleidsplannen betreft Winkelovervallen. Het plan is gemaakt door Eline de Vries, Marjet Vermeij, Carlijn Binnendijk, Suzanne van den Oever en Robin Douwenga.

Een goed voorbeeld doet goed volgen!?

prohic_linksonder